Inspirasjon fra kaniner til å få et koselig hjem

Alle har forskjellig smak. Noen vil ha et interiør som reflekterer personligheten eller fotballklubben, mens andre vil ha innredning som følger en viss stil. Det som kanskje er viktigere, er hva som skal til for at man trives. Noen steder vil man ha ekstra komfort, slik som på bad og soverom.

Det har blitt populært med tapeter som har forskjellige motiv og mønster. Men, man trenger ikke å gå så langt for å gjøre hjemmet sitt personlig. Vi har sett på flere ting som gjør at ditt hjem både er unikt og passer til de fleste anledninger.

Bruk tid på pynten

Et trist hjem er ikke noe særlig. Men, det er ikke sikkert det skal så mye til for å skape den trivselen man lengter etter. Stua blir som ny med pyntelige gardiner, mens dynetrekk sett gir soverommet en ny look som gleder. Her kan man kose seg som kaniner.

Ta en grundig vask

Man kan få inspirasjon av kaniner, for de er jo så renslige. Med en grundig husvask vil hjemmet skinne. Begynn med å ta ut alt av tepper, stoler og bord, og vask ned vegger og gulv. Husk også å støvsuge, da støv gjør hverdagen trist.

Lag et hjørne for kos

Mange elsker å kose seg i sofaen, enten det er med en god bok, strikketøy eller en film og noe snacks. Gjør rommet spesielt med lyse vegger, morsomme dekorasjoner og varme pledd. Dekorer veggene med bilder i rammer og se om de passer overalt.

Fjerne det overflødige

Av og til har man rett og slett for mange ting. Det kan være lurt å ta en loddtrekning på hva som må ut. Sørg for å ha en fin balanse mellom store, viktige møbler og ting du heller kan putte på et roterom. Kaninen har kun det den trenger for å trives.

Lag bedre uterom

Kaniner elsker frisk luft og vakker natur. Selv om det er kaldt, går det an å få det fint ute. Det gjør du for eksempel med en sittegruppe med massevis av deilige puter og tilbehør. Du kan kanskje også ta med deg dyna ut og kose seg med venner. Det gjør jo også at du får bedre plass inne.

Spis sunnere

Akkurat som kaninen, elsker kroppen vår sunn mat. Det kan jo hende dette er det eneste som skal til for å få det bedre. Men det vites ikke. Kaniner fyller uansett kostholdet med 100 % grønt. Der har vi garantert mye å lære. Kanskje oppkuttede grønnsaker med dipp er tingen? Kaniner er koselige kjæledyr, og vi har mye å lære av dem. Også til å innrede oss bedre i hjemmene våre.

Inspirasjon er som å trylle kaninen ut av flosshatten. Kanskje du fikk noen tips her?

mts_wordx