Billedskjønne kjæledyr

Kaniner er blant de mest populære kjæledyrene i Norge, og de er også veldig høyt oppe på listen over søte dyreplakater plassert på barnerom rundt om i landet. De nydelige krabatene lyser opp hverdagen til små og store bare ved å være nusselige.

Menneskets mest fotogene venn

De kommer i mange farger og former, kaniner, og med like mange personligheter. Kaniner kan framstå som rolige vesener, men som en iphone er behovet for å lade batteriet der, og da trives de godt i rolige omgivelser. De minste kaninene, dvergkaninene, er veldig fine som kjæledyr, da de ikke blir større enn 50 cm, og krever lite stell. Med mindre ører, flatere nese vil det trengs et ekstra batteri til iphone for å ta nok bilder til albumene.

Om det er motiver til plakater eller albumet på sosiale medier som er målet, så er det nesten umulig å ikke ta gode bilder av kaniner. Derfor er det viktig å sørge for at batteriet i iphonen er nytt og fulladet.

Hoppende glad

Ville kaniner er ensfargede sorte eller grå i pelsen. For tamme kaniner kan mange fargekombinasjoner forekomme, og det er et resultat av mange generasjoner med målrettet avl. Rasekaniner er et resultat av dette, og forskjellige raser brukes til utstilling eller konkurranser. Om det er en staut positur eller vanvittig spenst som er foretrukket, så er og blir kaninen en billedskjønn og sjarmerende skapning, så sørg for å ha ladeutstyr og fulladet batteri til iphonen i nærheten.

Katter og hunder er fine og populære kjæledyr, men det er noe spesielt og sjarmerende med en liten kanin som søker oppmerksomheten din. Som hunder, kan også kaniner lære å reagere på noen kommandoer, og de er veldig lojale mot gode eiere. De passer godt i små leiligheter så vel som i store hager, og klarer seg uten alt for mye stell. Kan det bli bedre?

mts_wordx