Hva trenger egentlig en kanin?

Det er mange som ønsker seg kjæledyr, men husk at det er relativt stor jobb å ta vare på et kjæledyr, så derfor må du finne noe som passer til deg og din familie. Hvis du bor i storbyen kan det være forskjell fra om du bor på landet. Vi får mange spørsmål, men et av de vi får oftest, er hva er det egentlig en kanin trenger? Hvis du er interessert i å vite mer om dette, så er det bare å lese videre.

Hva trenger en kanin?

Det aller viktigste du trenger når det kommer til kaniner, er plass nok. Det å ha plass nok til en kanin kan være det som er vanskeligst for mange. Derfor må du se hva slags kanintype du ønsker å kjøpe og hva den faktisk trenger.

Det er mange som faktisk investerer i et kattehus til sin kanin. Dette slik at den kan løpe litt fritt hjemme og deretter ha et lite hi den kan gjemme seg i. Du kan jo også ha dette kattehuset i et større bur, slik at kaninen din kan føle seg hjemme der også.

Hvorfor kjøpe et kattehus til kaninen din? Fordi det er koselig rett og slett. Det finnes mange ulike typer, så du kommer garantert til å finne noe som passer til din stil. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er gøy å ta bilder av sitt fantastiske kjæledyr også.

Mat

Det som er aller viktigst, er at du ikke er langt unna mat til din kanin. Det kan derfor være greit å finne ut av hva slags dyrebutikker som finnes i nærheten av der du bor. Det å skaffe seg et lager av mat er noe av det viktigste du kan gjøre, for mange tenker ikke på hvor mye en kanin faktisk spiser. Det er mer enn de fleste andre dyr!

Det å skaffe seg utstyr som kaninen kan leke med er også veldig viktig. Det å holde kaninen aktiv gjør den bedre å ha med å gjøre. Kanskje skaffe noen hindre den kan hoppe over?

Det som er gøy med kaniner, er at de ofte kan bli ganske kosete. Derfor må du være sikker på at du gir den nok kos og stell. Hvis du skaffer deg en kanin med lang pels vær sikker på hvordan du steller den på riktig måte.

Kaniner som hobby

mts_wordx